DESPRE MINE si MARKETING


Salut! 

Sunt Cosmin Ursache, un om cu experienta de marketing Focsani.

Cosmin-Ursache-expert-marketing Focsani-branding-design-ambalaj-vanzari

Cu ajutorul acestui blog de marketing Focsani, urmaresc sa promovez serviciile de marketing externalizat in randul intreprinzatorilor privati. De asemenea, mi-as dori ca intreprinzatorii privati sa constientizeze ca succesul afacerilor lor este garantat doar in masura in care inteleg sa se orienteze spre piata cu ajutorul marketingului si brandingului creativ si fundamentat, orientat spre rezultate.

Despre strategiile de marketing care vand…

Sunt adeptul bunului-simt, atat in viata, cat si in profesia de om de marketing Focsani. Nu sunt adeptul terapiilor de soc atat timp cat sunt convins ca, a creste o afacere sau un brand,este la fel cu a creste propriul copil. Trebuie sa te gandesti cu drag la el, sa-l nasti, sa-l cresti si sa-l inveti oferindu-i dragoste, atentie si resursele  materiale de care are nevoie. Si, mai ales, sa-i oferi increderea ta si timp ca sa creasca si sa devina copilul frumos si realizat pe care l-ai visat.

Omul adevarat de marketing nu iti va da o hartie scrisa intr-un limbaj savant, cu titlu de plan de marketing, care iti va aduce peste noapte rezultatele dorite. Nu este un vrajitor care, cu o bagheta magica, va face ca toate problemele tale sa se rezolve pana maine.

Nu iti va oferi potiuni magice, dar iti va  arata care este una dintre caile potrivite pentru afacerea ta. O cale pe care trebuie sa mergeti impreuna, cu toata organizatia si oamenii tai, avand incredere unii in altii, si sa urmati drumul cu o consecventa de nezdruncinat.

Pe drum, va veti focusa maxim pe ce este de facut si veti face ca lucrurile vorbite si scrise in planurile voastre sa se intample cu adevarat.

Gasirea strategiilor serioase si scrierea planurilor de marketing eficiente si realizabile, care sa vanda, presupun trecerea prin mai multe etape care necesita o alocare judicioasa de resurse de timp, materiale si de personal.

Expertiza

15 ani de experienta in marketing;

13 ani de experienta in marketing management;

12 ani de experienta in branding si design comercial;

10 ani de experienta in promovarea vanzarilor si trade marketing Focsani;

4 ani experienta in marketing online (web design, content marketing, optimizare SEO, promovare online);

Am gestionat bugete de marketing de 3.000.000 de euro;

Am gestionat 5 campanii de publicitate TV si 20 de campanii promotionale nationale de marketing pentru consumatori si trade;

Am avut 73 de proiecte de marketing si branding de care m-am ocupat personal;

Am activat in 6 companii din FMCG, distributie si vanzari;

Am fost speaker la 43 de evenimente.

 

Marketing Focsani

 

 

vezi si:

PORTOFOLIU BRANDING

Cum se face auditul de marketing fundamentat?

Cum se face planul de marketing eficient?

Despre consultanta de marketing, branding si rebranding

Consultanta de branding, in 6 pasi

Cum sa folosesti servicii marketing online eficiente si profitabile?

Cum se lucreaza cu un consultant de marketing?

 Cum sa faci marketing si promovare site web?

Cosmin-Ursache---Lasa-un-mesaj!